Loading...
Ingyenes házhozszállításminden 10.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén!

EYELOVE 2021

Ilyen menő még nem volt! Végre megérkezett az EYELOVE SUNGLASSES tavaszi kollekciója!

A legnagyobb divatházak legextrémebb új napszemüveg kollekcióinak megjelenését minden év elején feszült figyelemmel várjuk: izgatottan figyeljük, milyen szépségeket hoz ki a Dior, milyen izgalmas új fazonok köszönnek vissza a Gucci kínálatában, vagy éppen mit álmodtak meg a Fendinél. Egy jó napszemüveg több egy egyszerű divatkiegészítőnél: egy ízlésesen megválasztott darab különlegessé varázsolja megjelenésünket, meghatározza stílusunkat és azonnal öltöztet. A tökéletes napszemüveg tulajdonképpen napi outfitünk fontos éke.

Ahogy csak a nagyok tudják: Gucci, Fendi és Dior ihlette EYELOVE darabok megfizethető áron

Ezt szem előtt tartva az EYELOVE idei kollekciójának megálmodásakor fontos szempont volt számunkra, hogy a legtrendibb designer fazonokat hozzuk el számotokra, természetesen a tőlünk megszokott bomba áron. 2021-es tavaszi kollekciónk első, online már beszerezhető darabjai jól példázzák, az aktuális trendek követése minden eyelovesquad rajongó számára kulcsfontosságú. A Gucci, Dior, Fendi vagy Balenciaga divatházak legszebb darabjai inspirálta divatkiegészítőket hoztuk el számotokra első, limitáltan elérhető kapszulakollekciónk részeként. Mutatjuk is az idei első kedvenceket, tartsatok velünk.

 

EYELOVE MONTA | inspired by Dior Montaigne 30

 

A Dior divatház egyik legnagyobb besellerének számító Dior 30 Montaigne  napszemüveg oversized lencséi, szögletes fazona és vagány arany részleteinek hangulata köszön vissza MONTA napszemüvegünk egyedülálló stílusában. Fekete és barna színekben igazi örökdarab, míg a vagány kiegészítők szerelmesei fehér és sárga-havana változatban is beszerezhetik az idei év egyértelmű favoritját.

align=

 

EYELOVE GRETEL inspired by Gucci GG0663S

Ikonikus maszk fazon csipetnyi arany részlettel: unisex GRETEL napszemüvegünk igazi kincs a vagány darabok szerelmeseinek. A klasszikus feketétől a merész havana-fehér és belevaló citromszínűig menő színvariánsokat álmodtunk meg számotokra idén tavasszal.

 

EYELOVE DESIRE | inspired by Gucci GG0540S

 

Az oversized, hangsúlyos kiegészítők kedvelői számára az ikonikus Gucci fazon inspirálta DESIRE igazi musthave. Egy napszemüveg, mely nemcsak 100%-os UV védelmet biztosít, de garantáltan feldobja a legegyszerűbb outfiteket is. Nem lehet nem imádni, ráadásul 3 csodás szín közül választhatod ki kedvecedet.

 

 

 

EYELOVE FANE inspired by Fendi FF M0039

 

F is for Fashion, huh? A Fendi ikonikus, tükrös csodája újragondolva szintén méltó helyet kap a TOP designer isnpirálta EYELOVE darabok között. Extravagáns és nagyon egyedi, igazi divatőrülteknek kötelező.

 

 

EYELOVE STELLA inspired by Dior So Stellaire